Tisková zpráva / ukončení spolupráce s ag. AuroGenio Art

Joe Muczka jr. má nové oficiální stránky…

Počátkem roku 2020, 1.1.2020 byla ukončena spolupráce s agenturou Aurogenio Art a.s., která výhradně zastupovala uměleckého malíře a sochaře Joe Muczka jr. cca po dobu osmi let. Umělec se nadále věnuje své tvorbě a prezentuje ji prostřednictvím nových www stránek a účtů na sociálních sítích.

Joe Muczka jr. prezentuje své umění od 1.1.2020 prostřednictvím společnosti JMJ Art s.r.o., ve které je jediným vlastníkem a jednatelem. Tato společnost má na starosti nejen propagaci a prezentaci uměleckých děl, ale zastupuje umělce i obchodně. Joe Muczka jr. je výhradním vlastníkem autorských práv svých uměleckých děl, stejně tak i licenčních pro další využití jeho tvorby.

„Webové stránky www.joemuczkajr.cz nejsou v mé správě, ale agentury AuroGenio Art. S ní ani jejími dceřinými společnostmi už nemám nic společného. Moje kariéra tak nabírá jiné rozměry. Plánuji nejen vernisáže, výstavy, ale i spolupráci s dalšími subjekty. Umění otevírá dveře, je ale také o psychologii, filozofii a mezilidských vztazích. Budování kvalitních a dlouhodobých vztahů je pro mě v současné době zásadní,“ vysvětluje umělec.

Joe Muczka jr. se narodil 20. 2. 1971 v Opavě do rodiny s dlouhou uměleckou historií. Jeho umělecká kariéra trvá přes dvacet let, kdy své umění představil na vernisážích a výstavách v německy mluvících zemích, v České republice, na Slovensku a v Rusku.

V současné době je vyhledávaným a uznávaným evropským umělcem, patří mezi deset top umělců v Evropě. Jeho obrazy však vlastní lidé po celém světě. Joe Muzcka jr. se věnuje nejen malbě, ale tvoří také sochy, originální módní kolekce, interiérové malby, v neposlední řadě vyučuje malbě. Tvoří mimo jiné pop-artová, impresionistická, expresionistická, kubistická a klasicistní díla. V roce 2013 získal ocenění Zlatá Europea za celoživotní oddanost umění a stal se členem klubu laureátů Evropské unie umění (EUU), viz http://www.euu-cz.org/cs/clanek-2013-06-20-cesko-nemecky-malir.htm.

Oficiální odkazy:

webové stránky  www.jmjart.eu